Tryckeri och produktleverantör i ett

Varmt välkommen till vårt tryckeri, Vi på Swedishmerch har drivit tryckeri och merch-verksamhet i över 15 år. Hos oss hittar du de flesta produkter och de flesta tryck- och förädlingsmetoder som marknaden har att erbjuda. Du kan enkelt skicka in en offertförfrågan för att be vårt tryckeri om hjälp.

Be om en offert

Vi har en bred kundbas och vi åtar oss de flesta jobb men för att göra det lite enklar för dig att hitta det du söker har vi gjort en liten uppdelning här nedan.

tryckmetoder

Tryckmetoder

egen-merch

Egen merch

reklamprodukter

Reklamprodukter

profilklader

Profilkläder

Ett mångfacetterat tryckeri

Om du känner att du inte alls passar in i någon av grupperna ovan behöver du inte oroa dig. Vi har som sagt de flesta produkterna på marknaden och har arbetat med olika typer av kunder i över 15 år. Så det är sällan vi stöter på något som är nytt och som vi inte tidigare gjort i vårt tryckeri.  

Brett utbud av produkter

Vårt tryckeri erbjuder dig en hel uppsjö av produkter som du kan välja mellan. Vi har delat in dem i 4 huvudkategorier; Kläder, Accessoarer, Backdrops & rollups och Specialproduktion.  Här hittar du våra produkter och trycksaker >>

Om du inte hittar exakt det du söker bland våra produkter tveka inte att höra av er. Via vårt stora nätverk kan vi fixa fram det mesta. 

Ett tryckeri med bra priser och bra kvalitet

Det kan kanske kännas lite kaxigt att sticka ut hakan och säga att vi har både bra priser och bra kvalitet. Men med lång erfarenhet kommer också visdom. Därför har vi väldigt bra koll på hur vi ska ge dig bästa möjliga pris till den kvalitet du önskar.

Många olika tryckmetoder

Rådfråga vårt tryckeri

Känner du dig osäker på vilka produkter som du ska trycka upp eller vilken typ av tryck som lämpar sig bäst för ändamålet? Du kanske är osäker på om motivet du tänkt dig ens går att trycka? Frågan är fri, så du kan enkelt skicka in en förfrågan och skriva att du behöver hjälp och vägledning så kontaktar vi dig inom kort. 

Skicka en förfrågan