Profilkläder

Profilkläder kanske det absolut bästa verktyget för företag, föreningar, andra organisationer och grupper att marknadsföra sig. Vi på Swedishmerch är ett väl etablerat tryckeri och produktleverantör som varit verksamma i branschen i över 15 år. Därför kan vi erbjuda dig och ditt företag en hel uppsjö av olika profilkläder, och dessutom till et riktigt förmånligt pris.

Be om en offert

Därför ska du beställa profilkläder

Profilkläder skapar en enhetlig och väldigt professionell image. Det finns en stor variation profilkläder från en enkla t-shirts med lämplig logotyp till en komplett kollektion med jackor, pikéer, sweatshirts, mössor mm. Bara fantasin sätter gränserna här. 

Sprid ert varumärke med profilkläder

En av de absolut bästa sakerna med profilkläder är att de fungerar utmärkt som promotion verktyg. Genom att välja profilkläder i era färger samt sätta er logotyp och övriga grafiska kännetecken på era profilkläder sprider ni ert varumärke på ett väldigt snyggt och subtilt sätt.  Detta är faktiskt ett av de mest effektiva sätten att öka medvetenhet om just er och er verksamhet. Över tid skapar detta också en väldigt positiv bild av er och ökar förtroendet för er verksamhet.

Ökad samhörighet

Profilkläder ökar även känslan av samhörighet, gemenskap och ger på så sätt en ökad teamkänsla inom gruppen. Den enskilda medarbetaren och/eller medlemmen får en känsla av samhörighet och känner sig stolt över att representera sin organisation. På detta sätt skapas även en ännu mer positiv arbetsmiljö och organisations-kultur.

Så väljer ni rätt profilkläder

Vid valet av profilkläder är det av vikt att välja en lämplig kvalité vilken i regel alltid ska vara så hög som budget tillåter.  Ni får ha i åtanke att profilkläder är reklam för företaget och det därför är av yttersta vikt att de är snygga och ser professionella ut.

Det är även av yttersta vikt att välja rätt typ av plagg till rätt yrkesgrupp/förening, det är nämligen viktigt att de som ska använda profilkläderna känner sig bekväma när de ska utföra sina arbetsuppgifter. Dessutom ska kläderna tål det slitage som de anställda och/eller medlemmarna utsätter kläderna för i sin vardag.  

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att profilkläder är en viktig investering i företagets image och i den totala marknadsföringen. En sådan enkel sak som att välja rätt profilkläder som harmoniserar med organisationens behov och det ni vill kommunicera skapar en enhetlig image som främja varumärkesmedvetenheten hos de som ser er personal/medlemmar.