Är det dags att trycka t-shirts?

Om ni planerar att trycka t-shirts har ni kommit helt rätt. Vi på Swedishmerch har hållit oss sysselsatta med olika typer av tryck i över 15 år. Därför vet vi att det ofta uppstår en hel del frågor och funderingar kring exempelvis slutresultat samt pris när det kommer till att trycka t-shirts. Här kan vi hjälpa er att alltid hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för er.

Du kan antingen gå direkt till offertförfrågan och skriv in vad du vill ha eller skriva att du gärna vill ha vår hjälp att välja. Dessutom kan du enkelt kolla igenom vår T-shirt kollektion för att se alternativ samt pris genom att välja kategori här nedan.

tshirts-bastsaljare

Bästsäljare

tshirts-kortarmad-dam

T-shirts kortärm, dam

tshirts-kortarmad-herr

T-shirts kortärm, herr

tshirts-langarmad-dam

T-shirts långärm, dam

tshirts-langarmad-herr

T-shirts långärm, herr

tshirts-tanktops

T-shirts tanktops

tshirts-funktion

T-shirts funktion

tshirts-barn

T-shirts barn

Att tänka på när du ska trycka t-shirts

Det finns några faktorer som spelar en avgöranderoll för både kvalitet och pris när det kommer till att trycka t-shirts. Därför är vårt tips till er att ni funderar igenom följande aspekter:

  • Antalet t-shirts
  • Antalet motiv och antal färger i motivet
  • Typ av t-shirts (kvalitet, material etc.)
  • Trycka samma motiv på andra plagg i samma veva

Många frågor? Oroa er inte, vi kommer som sagt att guida er igenom hela trycka t-shirtsprocessen och se till att ni får det bästa utifrån era förutsättningar.

Be om en offert

 

Hur många t-shirts vill ni trycka?

Den första frågan ni bör ställa er är när ni ska trycka t-shirts är hur många t-shirts vill ni trycka upp? Anledningen till detta är för att vi ska hjälpa er att välja den mest kostnadseffektiva tryckmetoden för er. Vissa tryckmetoder är nämligen onödigt dyra om ni planerar att trycka en liten upplaga medan exakt samma tryckmetod kan vara den absolut billigaste om det handlar om stora upplagor.

 

Hur många motiv och antalet färger i motivet

Som vi nämnde i föregående stycke är antal t-shirts en avgörande faktor vid val av tryckmetod. Dock spelar även antalet motiv och antalet färger i ert/era motiv en minst lika avgörande roll när det kommer till valet av tryckmetod. Om du inte är van att beställa textiltryck så är nog detta det momentet det svåraste att själv kunna avgöra utan hjälp från oss.

Läs mer om våra olika tryckmetoder >>

 

Val av typ och modell på t-shirts

Vilken typ av t-shirt vi väljer för att trycka t-shirts är väldigt avhängt för hur ert slutresultat såväl som prisbild blir. Tjock bomull? Tunn ringspunnen bomull? Snäv passform? Ekobomull?

V-ringad? Scoop-neck? Ett oräkneligt antal möjligheter.

Här hittar du alla våra olika t-shirtar >>

 

Trycka samma motiv på andra plagg när ni ändå är i gång 

Avslutningsvis kan vi passa på att tipsa att det i regel alltid går att trycka andra plagg i samband med att ni ska trycka t-shirts.  I synnerhet vid screentryck går det att öka antalet plagg och på så sätt få fram flera olika plagg samtidigt som priset per plagg blir. Exempel på plagg som kan fungera att trycka i samband med att ni ska trycka t-shirts kan vara; sweatshirts, hoodies, linnen och tygpåsar.

Här hittar du alla våra produkter och trycksaker >>

 

Offertförfrågan för att trycka t-shirts

Oavsett om ni har funderingar på att kanske trycka t-shirts eller om ni redan har bestämt er så finns vi här för er. Ni kan alltid skicka in en offertförfrågan och få tillbaka en skräddarsydd offert baserat på era önskemål och våra råd till er. Ni förbinder er inte på något vis.  

Be om en offert